A keretrendszer használatát megkönnyítő ötletek gyűjteménye.Jelenlegi rendezés: Utolsó frissítés szerint növekvő Időrendi válogatás: Utolsó frissítés szerint módosítás erre: csökkenő | Létrehozás dátuma szerint

Kérdés:
(Utolsó szerkesztés: 2007. May 5., Saturday, 08:35)
Válasz:

Minden felhasználó módosíthatja saját jelszavát, ha be van jelentkezve a portálra. A felhasználói profilján belül többek közt erre is lehetőség nyílik. A jelszava módosításho kattintson IDE!

Kulcsszó(-szavak):
Kérdés:
(Utolsó szerkesztés: 2007. May 5., Saturday, 08:41)
Válasz: Mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy a portálon eltárolt adatait módosítsa ha szükséges, valamint bizonyos testreszabási és kényelmi beállításokat végezhessen el, melyek a további használatot megkönnyíthetik. A Profil megtekintéséhez térjen vissza a portál nyitóoldalára, és a jobb felső sarokban kattintson a bejelentkezett felhasználó nevére, vagy kattintson IDE!
Kérdés:
(Utolsó szerkesztés: 2007. May 6., Sunday, 12:32)
Válasz: A főmenüben is megtalálható Központi fórum-ban felteheti kérdéseit, és (vagy) megoszthatja ötleteit a portál többi felhasználójával, esetleg válaszolhat vagy hozzászólhat mások bejegyzéseihez.
Kulcsszó(-szavak):
Kérdés:
(Utolsó szerkesztés: 2007. May 6., Sunday, 12:37)
Válasz:

Ha szeretné, hogy egy fórumba beírt hozzászólásokról, válaszokról automatikusan e-mail értesítést kapjon, akkor feliratkozhat minden olyan fórumra amelyben ez a lehetőség nincs letiltva. Lépjen be a fórumba és a jobb felső sarokban keresse a Feliratkozás a fórumra parancsot.
Az értesítéseket arra az e-mail címre kapja meg amely a profiljában be van állítva.

Kulcsszó(-szavak):